Katterna

Katterna

Européspecial 2011

UtställningarPosted by Aurora Wirefors Mon, September 19, 2011 20:22:46

I helgen som var var jag på européspecial i Eskilstuna med Valle. Verkligen en rolig och givande helg som började med gemensam middag på lördagen följd av en innehållsrik söndag med 40 katalogförda européer (och en som var anmäld som sällskap men som var med på sidoklasserna)! Stort tack till er alla för denna mycket trevliga och roliga helg!

Här äter vi middag ute i Eskilstuna, över 20 vuxna och tre barn där den yngsta var bara 5 veckor! Tack Marlene för att du ordnade med val av restaurang och bokning!

Måste bjuda på en underbar bild på våra blivande européuppfödare Tage och Tilda!

Här är IC Hallonstrands Captain Morgan, han är halvsyskon till Jakaranda, de har samma pappa. Han har ett ljuvligt mönster men varför dagen lite ur kondition och tänkte lite för mycket på tjejer smiley

Här är Valle uppe hos domaren Jaana Jyrkinen (som också varit européuppfödare). Jaana gillade Valle mycket och lät honom bli bäst i variant i hård konkurrens av övriga bruntabbies. Han blev senare nominerad som domarens bästa junior och slog flera stycken mycket snygga russian blue! Matte stolt över sin fina kille! smiley

Två utav Rossis barn var på plats och lilla SE*Sub Luna Porthos bor numera hos sin far. Här är den lilla sötnosen, han tävlade i klass 12 och blev Ex2.

En katt som jag måste hålla ögonen på framöver är S*Silverblomman's Tiny Tim en ljuvlig liten bruntabby med härlig varm grundfärg!

Det här är en av mina absoluta favoriter, EC FIN*Casimirrin Eulalia, bruntabbyhona med ljuvlig look!

Rossi fick sitt cert men var lite blyg över uppståndelsen.

En mycket vacker svartsilvertabby granskas av Glenn Sjöbom och Eva som gick assistent, men vem är den fina katten?

Här är Rossis andra söta barn på plats, SE*Sub Luna Atos, en riktig liten karamell som dessutom är till salu! Titta gärna på Heddas hemsida: SE*Sub Luna

CH S*Offside's Criollo blev den stora vinnaren, han blev dagens bästa europé, dessutom specialdomaren Helene Liss-Gladers favoriteuropé. Har ni sett hans ljuvliga spottar!

Här Criollo igen med glad husse Johan efter att ha vunnit bästa ögon - klassen!

GIC FIN*Casimirrin Esmeralda är nog den vackraste svarta europé jag någonsin sett! Hon vann klassen bästa färg och fick dessutom Helene Liss-Gladers hederspris för bästa preparering. Här med matte Tarja-Leena.

IP EC Finnvedens Tokai DSM, blev BIS veteran och NOM! Här med matte Eva. Tokai fick också hederspris av Helene Liss-Glader för att han under många år gjort så fin reklam för rasen genom att delta på så många utställningar.

GIC FIN*Katinhännän Survivor Amber, svartsilvertigré med matte Kadi.

Ytterligare en vacker svartsilvertabby, Mumindalens Silver Toms.

EC Mumindalens Silver Slurp fick även han Helens HP för sin fina marknadsföring av rasen. Han vann dessutom överlägset publikens favorit pris. Det lönar sig att ligga på rygg och somna på dommarbordet!

GIC S*Singastens Amedei och S*Singastens Anton kom tvåa i tävlingen lika som bär, jag har ingen aning om vem som är vem... Det är i alla fall Agnieszka och Pernilla som håller i katterna.

Här är det S*Offside's Snöflinga som fick mottaga Helenes pris för bästa kondition. Här sitter hon i fel husses famn, nämligen Tokais husse Weines.

IP S*Kjällan's The Fighter vann det åtrovärda priset Bästa europélook, här med matte Eva.

Marlene fick fylla bilen hem med priser, hennes nya lilla import DK*Boholdt Billy Idol blev BIV, domarens bästa europé samt blev Helenes bästa europé!

Kerstin med sin vackra CH Palettens Callisto.

Valles söta syster S*Som Hund & Katt Tove är uppvaktad av många händer, men det är ju inte så konstigt när man blir både BIV och domarens bästa europé!

Tove blir granskad i panel!

GIP S*Singastens Floreffe blev Domarens bästa europé, här tillsammans med matte Pernilla uppe i panelen!

Stort tack för en trevlig helg och grattis till alla fina resultat!